Frank

Door allerlei problemen heeft u energie nodig voor andere zaken en dat is al moeilijk genoeg. Door uitbesteding van uw financiële administratie komt hiervoor meer ruimte.

Ons contact begint met uw eigen persoonlijk verhaal. In de eigen omgeving. Ik ken uw omgeving goed. Geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch en ik woon er ook. Zelf ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest als jurist op het terrein van werk en inkomen. Deze ervaringen neem ik graag mee om te komen tot stabiliteit in uw situatie. Ik begrijp heel goed dat alles staat of valt met een goede vertrouwensband. Daar werken we samen aan.

Duurzaamheid

Ik ben ook de duurzaamste bewindvoerder in deze omgeving. Ik probeer zoveel mogelijk papierloos te werken, ethisch verantwoord en volledig transparant.  Als het even kan kom ik op de fiets in de kring van ….

  • ‘s-Hertogenbosch
  • Vught
  • Sint Michielsgestel
  • Haaren
  • Meijerijstad (Sint Oedenrode, Schijndel)
  • Boxtel
  • Heusden
  • Maasdriel

Inclusief

We streven samen naar een inclusieve samenleving, iedereen doet mee.
Het lukt misschien soms even niet, maar er kan in de loop van de tijd verbetering zijn in uw situatie. We maken dan samen een plan om alles weer zelfstandig over te nemen.

Kwaliteit

Wat belangrijk om te weten is: Ik word door de rechtbank en een accountant jaarlijks gecontroleerd.

mr. Frank de Wijs

https://www.linkedin.com/in/frank-de-wijs-6697106/